+32 11 440 280
admin / alfabouw, be

FRDE

Garages & Toonzalen

Droomt u van een gloednieuwe garage? Of zoekt u een aannemer die thuis is in de bouw of renovatie van uw toonzaal? Essentieel is dat u in deze branche beroep doet op een bouwpartner met jarenlange ervaring. De toonzaal wordt namelijk het uithangbord van uw onderneming. En moet kwaliteit en professionaliteit uitstralen. Bij Alfa Bouw mag u hier gerust in zijn. Toonzalen en garages zijn een van onze specialiteiten. En de specifieke eisen op het vlak van maatwerk en veiligheid hebben voor ons geen geheimen meer.

Een toonzaal moet een goede eerste indruk wekken én nalaten bij uw bezoekers, klanten en leveranciers. Onze ontwerpafdeling denkt daarom graag met u mee en luistert naar uw ideeën. Zo komen we samen tot een uitgekiend ontwerp op maat. Met oog voor detail. Want een mooie showroom heeft een grote impact op uw business.

Daarvoor hoeft u niet noodzakelijk een nieuwe toonzaal te bouwen. Ook met een doordachte renovatie blaast Alfa Bouw bestaande showrooms nieuw leven in. Daarbij besteden we ruim de aandacht aan een optimale inrichting van de toonzaal, de kantoorruimtes en de werkplaats. Zonder dat u tijdens de werken veel hinder ondervindt. Meer zelfs, uw garage blijft tijdens de renovatie gewoon open!

portfolio