+32 11 440 280
admin / alfabouw, be

FRDE

Industriebouw

Een industrieel gebouw met uitstraling dat voldoet aan alle normen? Daarvoor moet u bij onze afdeling industriebouw zijn. Bij Alfa Bouw werken we voor elke opdracht, hoe complex ook, totaaloplossingen in industriebouw uit. Volledig afgestemd op uw activiteiten en binnen de vooropgestelde kostenraming. Zowel betonbouw als hout- en staalconstructies behoren tot ons werkterrein. Altijd met een eigen karakter en unieke uitstraling.

Beide materialen bieden specifieke troeven. Zo leent staal zich uitstekend voor grote overspanningen en ook de lagere lasten op funderingen zijn interessant bij industriebouw. Prefab beton scoort dan weer goed op het vlak van brandweerstand.

Met twintig jaar ervaring en een professioneel team van meer dan veertig vaste medewerkers is uw industriebouw bij Alfa Bouw in goede handen. Samen met uw of onze architect werken we een energie-efficiƫnt ontwerp uit dat tot in de kleinste details aansluit bij het gebouw dat u in gedachten heeft. We zijn bovendien perfect uitgerust om uw project uit te voeren, van a tot z. En bewijzen graag dat een snelle uitvoeringstermijn hand in hand gaat met een hoog afwerkingsniveau. Uiteraard altijd met aandacht voor uw budget. Alfa Bouw, dat is topkwaliteit aan een eerlijke prijs!

portfolio