+32 11 440 280
admin / alfabouw, be

FRDE

Kantoorbouw

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor de bouw van uw kantoor? En hecht u belang aan concrete prijsafspraken, een nauwgezette opvolging en transparante voorcalculatie? Dat treft! Wij ook. Alfa Bouw heeft alle expertise in huis om energie-efficiënte kantoren te realiseren waarin uw werknemers en bezoekers zich onmiddellijk thuis voelen.

Eerst en vooral bekijken we samen met u en de architect welke functies uw kantoorgebouw moet vervullen, of u specifieke wensen heeft en welk budget u heeft ingepland. We puzzelen net zolang met al deze gegevens tot ze samenvallen in een duurzaam kantoorgebouw dat perfect voldoet aan uw verwachtingen. Centraal in de werking van onze onderneming staan een grondige projectanalyse en innovatieve technieken. Verwacht u bij Alfa Bouw dan ook niet aan een alledaagse standaardoplossing. Wel aan een origineel, modern kantoor op maat.

Zowel constructies uit beton als staal en hout behoren tot de mogelijkheden. Dankzij deze prefab bouwmethodes blijft de uitvoeringstermijn tot een minimum beperkt en kunnen we elke stap van het traject tot in de kleinste details controleren. Heeft u zelf geen tijd voor de coördinatie? Ook die kunt u toevertrouwen aan Alfa Bouw. Zo heeft u één vast aanspreekpunt gedurende het hele bouwproces. En blijft u uiteraard betrokken bij elke belangrijke beslissing

portfolio