+32 11 440 280
admin / alfabouw, be

FRDE

Renovaties

Bouwgronden worden schaarser en steeds meer bedrijfsgebouwen staan leeg. Ondernemingen die denken aan groei kiezen dan ook vaker voor een verbouwing van hun bestaande accommodatie. Maar de renovatie van industriƫle gebouwen is op en top maatwerk en vraagt absoluut om een ervaren aannemer. Alfa Bouw denkt op alle vlakken met u mee om tot een constructieve en betaalbare oplossing te komen.

Is uw bestaande bedrijfshal toe aan een flinke opknapbeurt? Strookt de look van uw onderneming niet meer met de nieuwe huisstijl of het imago? Of voldoet de structuur niet meer aan de huidige normen en eisen? Stuk voor stuk activiteiten waarvoor u Alfa Bouw kunt contacteren. Voor een maximale omzet zorgen we ervoor dat uw gebouwen toegankelijk blijven. Onze specialisten bieden hiervoor de perfecte ondersteuning en creatieve oplossingen.

Van bij de start tot aan het einde van de werken streven we naar wederzijds vertrouwen. We dragen open communicatie hoog in het vaandel en komen tegemoet aan de verwachtingen van de architect. Ook nazorg is bij ons geen ijdel begrip. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw weer helemaal past bij de aard en stijl van uw bedrijf en dat het volledig conform is aan de nieuwste eisen.

Een vraag? Contacteer onze medewerkers