+32 11 440 280
admin / alfabouw, be

FRDE

Voorstelling

Zaakvoerder Roger Van Hertum richtte Alfa Bouw op in 1987. Zijn jarenlange ervaring in staalbouw bleek de ideale basis voor een eigen bouwfirma, gespecialiseerd in bedrijfs- en utiliteitsbouw. Tot op vandaag is staalskeletbouw de kernactiviteit. Prefabbeton en houtconstructies, of een combinatie van beide technieken, verrijken het aanbod. Alfa Bouw kiest altijd voor de beste uitvoering in functie van het project. Zo beantwoorden we aan de meest uiteenlopende eisen en wensen.

Onze troeven

Alfa Bouw is een middelgrote bouwonderneming. Onze expertise ligt bij sleutelklare projecten in de industriële bouw. We combineren daarbij de knowhow van grote industriĆ«le bouwers met de creativiteit, gemoedelijkheid en flexibiliteit van een traditionele aannemer. Onze troeven:

  • onderbouwde organisatorische structuur
  • gemotiveerde en ervaren medewerkers
  • kwalitatieve en flexibele uitvoering van kleine en grote projecten
  • creatieve oplossingen op maat
  • uiterst competitieve prijzen
  • korte realisatietermijnen

Uw ideale partner

Alfa Bouw is van alle markten thuis. Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller, kunnen we elk bouwproject aan. En dat in vrijwel alle branches. Ook die van u!

Werkgebied

Alfa Bouw is actief binnen een straal van 150 kilometer rondom de vestigingsplaats in Hamont-Achel. U vindt ons in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant, Luik, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Namen. Op de Nederlandse markt zijn we regelmatig aan de slag in de provincies Limburg, Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

En ook het grensgebied in Duitsland staat geregeld op de planningtabel ingeschreven. Onder andere met realisaties in Nordrhein-Westfalen en het Rurhgebied.